Ainoelina

Runoilija Satine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Venäjänkieliset runot saivat
sinisilmäisen tytön
itkemään

Im prisnit'sya voda.

Oli kuulemma helpompaa
piiloutua maailmalta kuin
nähdä todellisuus

Noin Ainoelina puhui
ennen kuin lähti
Tserepolvelsiin

Ja minä vilkutin
vilkutin ja yritin hymyillä
vaikka se, että hän sanoi
vielä joskus tulevansa takaisin

Oli yhtä valheellista
kuin maailma oli hänelle

Selite: 
Hahaa! Löin ystäväni kanssa vetoa, pystynkö keksimään viidessä minuutissa runon. Ainoa ehto tämän lisäksi oli, että runon pitää kertoa jostain henkilöstä. Onnistuinko vai en, sen päätätte te!
Kategoria: 
 

Kommentit

Itken kohta :')
Runo onnistui hyvin.

onnistuit, oikeasti

Onnistuit todella! Tämä on aivan upea!!!

Kyllä minunkin mielestäni onnistuit. :)
Vau, jos tuon viidessä minuutissa keksit. :o Luulenpa, että harvoilta tuo kyllä onnistuisi.
Mutta todella nätti tämä. :)<3

 

Käyttäjän kaikki runot