Hiekkaan

Runoilija Satine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hän tuli vastaan
vähän kuin yllättäen
sanoi hei ja hymyili minulle

Istui viereen
kertoi olleensa täällä ennenkin
kuulleensa juttuja tytöistä rannalla

(Heistä, jotka piirtelivät
sydämiä hiekkaan)

Ja minä nyökyttelin
hilljaa hänen puhuessaan
merestä ja tuulesta
olipa poikaakin suudellut täällä kerran

Näperteli hiuksiaan
ja sepitteli satujaan

Halusi kuulemma vain
hukata aikaa tahallaan

Selite: 
Autojen kiitäessä moottoriteitä pitkin on tämä väkerrys synnytetty, kun oli hieman yksinäinen olo.
Kategoria: 
 

Kommentit

IHANA<3 SUOSIKEIHIN TÄÄ

 

Käyttäjän kaikki runot