Niin kuin nainen puhuu

Runoilija Satine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tapaan usein
sanoa asioita kierrellen

Siksi minun on
kirjoitettava tekstiviesteihinkin
kymmeniä turhantärkeitä asioita
ennen kuin voin näpytellä loppuun

Rakastan sinua.

Selite: 
Se on vain pieni elämän tosiasia..
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno

kai minussa on enemmän miestä kuin naista, monen tyttökaverin kiertelyt on hermoille käynyt :D pitää välillä ihan sanoa että sano suoraan vaan, ei tässä mitään pumpulissa elettyjä olla, anna tulla vaan. Se taitaa olla naisella veressä että vähän pitää ylimääräisiä rimpsuja ladella ennen kuin sitä kehtaa sen ydin asian kertoa. ;> ja sitten sitä ihmetellään kun ei miehet ymmärrä, sehän se on, kun vaan jaksasivat istahtaa ja kuunnella loppuun! :)

Kierrellen Kaarrelleen...noinhan se usein menee.
:))

Hieno.

Itselleni voisi myöskin käydä noin. ^^
Ihana, kaunis runo.

en tiedä miksi, mutta pidän tästä jollain kummallisella tavalla, ehkä se muistuttaa minua jotenkin.

Vähän ihana :O
Rakastuin <3

Kovin suloista.Ihana runo.

Aikas hienosti tuot runossa esiin etenkin suomalaisen ihmisen ujouden, joka on juuri sitä, mitä Kuoppamäki laulaa "paljon sanomatta jää" ja juuri se kaikkein tärkein on se, mikä jää.

Eikä se pelkästään koske naista, vaan hyvin usein myös miestä. Eihän suomalainen mies puhu eikä pussaa...kuulemma, mut suomalainen olen mäkin ja rikon sääntöä..

Kiitos vierailusta

 

Käyttäjän kaikki runot