Unikon hallayö

Runoilija Okkola

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2004
Viimeksi paikalla: 14.11.2017 18:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yö hallainen
syksyiseen pohjolaan
hiipi yöhön pimenevään.

Aamun sarastus
ylle huurteisen maan
paljasti lehdet
kuolleet ja tummuneet.

Vain yksi jäljelle
jäänyt on
puoliauennut nuppu unikon
airut ilon ja uuden
värikkään elämän.

Säteet auringon

avasi kukinnon

siitä meillä

ilo on yhteinen,

sen kertoo tuike silmien.

Selite: 
....ja tarina on tosi
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot