Perhonen

Runoilija Okkola

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2004
Viimeksi paikalla: 14.11.2017 18:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aamulla varhaisella
vie perhosemme tie
kukkaniittyyn tuoksuvaan
lemmikkinsä luo.

Hetkeks kukkaan lennähtää,
ei ykskään paitsi jää
huomaamatta häneltä,
hän mettä maistelee

Siivin kevein, värikkäin
jatkaa lentoaan.
Illan tullen liitelee
toisen perhon luo.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja kevyt runo. Pidän kirjoitus tyylistäsi. :)

Siipien Herkkää kosketusta runossasi.

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot