Yön ääniä

Runoilija Okkola

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2004
Viimeksi paikalla: 14.11.2017 18:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kirkasti illan pimenevän
kuun säteet varjoja luoden.
Suden ulvonnan kuulen korvissain
kuvitelma mielessä soiden.
Yksin huuhkaja huhuilee
rakentaa rakkauden pesää

ystävää kaivaten aivan ikiomaa.

Aamun sarastus kirkastaa maisemat
uudet äänet ja kukunnat kuulen

sirkutus liverrys kuherrus
pesän rakennus
uusi rakkaus täyttää tienoot.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot