Puiden musiikkia

Runoilija Okkola

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2004
Viimeksi paikalla: 14.11.2017 18:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siellä ylhäällä

puiden latvoissa,

tuulen huminan

musiikiksi loivat,

instrumentit aivan

uudet oivat.


Haavan lehti

punastui

ilon rytmiin ilakoi

balalaikallaan

polkkaa sekä

mazurkkaa.



Valssahtaen

koivun varvut hyräili,

vain hetken haitari

välillä hidasteli.

siis

valssiksi hitaaksi.



Neulasten tangoon

mänty kuusensa

kaarelle taivutteli,

Ah, elämä purista rutista

viulu soi ja valitti.

Selite: 
Luonnossa on paljon ääniä, varsinkin metsässä, jos kuuntelee "sillä korvalla".
Kategoria: 
 

Kommentit

Lumoavan kaunis. :)

Ihana luontoruno.

Oivaltavaa, herkkää ja piristävää luontokuvaa. Runoutta!

Riemukas luonnonläheinen runo:-)

Hymyilyttävän hienoja havaintoja olet luonnosta tehnyt.

Upeaa kerrontaa, rakkaudesta sekä luontoon, että musiikkiin <3
 

Käyttäjän kaikki runot