Polku

Runoilija Okkola

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2004
Viimeksi paikalla: 14.11.2017 18:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinun kanssasi rakkaani käyskentelen,
polut kapeat juurakot esteenä sen
kulkua yhteistä rinnakkain taivaltamaan,
ja käden lämpöä toisen tuntemaan.

Pian polkumme kaitainen levenee
juurakot poistuu maa tasenee.
Näen huolet poistuvan kasvoiltasi
ilme seesteinen tasoittaa uurteitasi.

Saamme parittain kulkea vanhana
muistella nuoruutta vailla ryppyjä.
Harmaana oomme rikkaita
muistoja joita kerrata.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin tästä runopolusta. Se vie toinen toisensa kunnioittamiseen, kertoo vuosia kestäneestä kiintymyksestä ja rakkaudesta, jota aika ei pysty murtamaan. Kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot