Naisen oikeus (osa 2)

Runoilija Betty Boop

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niinhän minä eilen sanoin,
mutta tänään muutin mieleni.

Mutta varmuuden vuoksi

kysy vielä huomenna uudestaan.

Selite: 
;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotenkin arvoituksellinen :)
En osaa sanoa miksi..

:D naiseudelle ja itselle saa nauraa. hauska ja tehokas runo.

Voi ihana. Tässä on se naiseuden ydin, ehdottomasti :D Tämän edessä sitä tuntee itsensä niin naiseksi ja ylpeäksi siitä. Suosikkeihin menee niin että heikottaa. Kiitos tästä, aivan mahtava.

KIITOSKIITOS
ihana huuimorippläjäys sateisen päivän iloksi
Näin tuo meillä menee =)

jeee. muistutatko minua huomenna niin kysyn ;)

naisilla on oikeutensa, miehillä velvollisuutena ymmärtää ja hyväksyä se. silloin on paras kun ei suhtaudu kaikkeen järin tosikkomielellä. eilen, tänään huomenna kohdat oivallettu laittaa kursiivilla ja sehän sopii tähän kuin tuuli myllärille.

pidän sikana tästä huumorityylistä. *odottaa vesikielellä jatko-osia*

niin niitä mielenmuutoksia tuleekin joskus miehetkin muuttelee mieltään yhtenään, mutta sitähän tämä elämä usein on, kääntötakkia edes takaisin saa vatvoa *hym*

No voihan perskutarallaati-raa ja kyllä mä tämänkin laittaisin melkeinpä sinne kategoriaan - naisen velvollisuudet. Sillä kyllähän tämäKin on yksi simmonen elämän suola meissä hameväkisissä;)
Vaan allekirjoittaneen puolisolle tää ei oo niin hankala, kun se ei kumminkaan ees muista jotta mitä esim. eilen kyseisestä asiasta sanoin=)

Sehän se on, naisen oikeus :) Loistava!

mielipiteitä pitää olla...saitpas mietteisiin ...

Koko maailma muuttuu alituiseen, ja jos ei muuttu, jokainen sitä pyrkii muuttamaan. Miksei sitten ihmismieli? Sulla on itsetunto kohdallaan. Ja taito ilmaista se.

Niitä harvoja iloja naisena olemisessa,
että saa muuttaa mielipiteensä, vaikka
kesken lauseen...

ja niistä oikeuksista pidetään kiinni!

Hymyilyttävän riemastutta, viisaan itsetuntoinen teos. Ensi viikosta et onneksi lupaile yhtään mitään - kukas siitä nyt tietäisi?

Saavutetut etuudet on lupa säilyttää:)

Eilen, tänään, huomenna, asiat voivat muuttua ja muuttuukin. Se on naisen oikeus! Heh! Hieno oivallus!

 

Käyttäjän kaikki runot