Hemofilia

Runoilija Betty Boop

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Suljin sinut elämästäni
revin irti itsestäni

enkä tiennyt silloin

ettei sydänvereni lakkaa vuotamasta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä kosketti, todella syvältä sydämestä.

Tämä on helvetin hyvä runo!
Otsikko liittyy olennaisena osana runon sisältöön, ja se itsessään jo kertoo lähes kaiken (ja toisaalta vaatiikin aika paljon; termi täytyy tuntea).
Lyhyttä, tiivistettyä kuvausta ja niin uskomattoman tuore tapa ilmaista kulunut asia koskettavasti, upeasti. Loistava!

Auts. muutamalla sanalla kerrottuna voimakas eron tuska...

Jotkut ihmiset kiinnittyvät syvemmälle ja lujemmin, vaikka aika loppuisi niin sydämeen pitäisi jättää ne paikat vanhoille kauneuksille. Ei saa repiä ihteään! :) Vahvaksi olet sanasi pukenut, vaikuttavaksi. Sellaiseksi tunteeksi että huh. hienoa.

On, on riipaiseva ja paljas teksti. Nöyränä tunnustuksena tämän voisi tulkita. Neljällä lauseella revitään haavat tehokkaasti auki. Ja vieläpä omat. Lääketieteellinen otsikko tuo kuitenkin ripauksen keveyttä.

Huh-hei! Erilaista sinua,
mutta jalat menee alta tällä vähäsanaisemmallakin tyylillä.

Pienessä paketissa jumalaton tunnelataus.
Ja se on vaan niin tottatotta, jotta ei sitä niin vain ihmistä itsestä vieroiteta. Ei ainakaan Häntä, joka on koskettanut sydäntämme... Näillä sanoillasi helposti pääsee fiilikseen "tietää tunteen" ja tietää myös sen, ettei ensiapulaatikosta löydy laastaria kummoisempaa apua. Aika parantaa haavat, sanovat fiksummat ja siksi minä vaikenen.

On koskettava runo tämä..

tämä kosketti...ja lujaa

Nyt olisi siis rasputiinille tilausta...?

Hyvä runo vakavasta sairaudesta rinnastettuna rakkauteen.
Vertauskuvanakin tehokas tuo otsikko.

Nyt olisi siis rasputiinille tilausta...?

Hyvä runo vakavasta sairaudesta rinnastettuna rakkauteen.
Vertauskuvanakin tehokas tuo otsikko.

aaauu,
nyt olen varsin..
sanaton.

 

Käyttäjän kaikki runot