Kaukana kotoa

Runoilija Betty Boop

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuona yönä
koti oli liian kaukana
edes unien tavoittaa

mutta luonasi
en tuntenut ikävää.

Ei aurinko antanut meille valoaan
kuukin käänsi selkänsä
näytti kylmän kylkensä

mutta vierelläsi
en palellut.

Sillä hyväillessäsi hiuksiani hiljaa
sivelit pois ikäväni
ja sylissäsi

asettui sydämeni taloksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi miten sait mieleen "retken",kaukana kotoa.
*huh*

Kaukana kotoa mutta ilmeisesti perillä. Runosi on kaunis ja herkkä, rakastuneen tekstiä. :)

Koti siellä missä sydänkin... ja lämpöinen kylki rakastavan ihmisen, ei kuulosta ainakaan hassummalta paikalta asustaa ;)
Runosi on kaunis ja lämpöinen.

Huikean ihana on runosi, tämä sopii jus nyt mun mielialaani ;))

Kaunis runo, jossa pidän etenkin tuosta ilmaisusta " käänsi kylmän kylkensä". Jokin tässä kuitenkin minua häiritsee, olisiko se pilkuttomuus? Toisaalta kursivoinnit rytmittävän ja ryhdistävät runoa, ottavat ikään kuin pilkkujen paikat. Ehkä tämä ei vain osu tämän hetkiseen elämäntilanteeseeni, enkä siksi saa tästä oikein otetta..
Hyvä runo, jossa kaksi viimeistä riviä liikuttavat eniten.

Uskomattoman upeaa,
koskettavaa tämä runosi teksti,
kuvaat kaiken niin, että tässä
voi elää mukana!

ihanaa rakastuneen tunnelmaa, kauniisti kerrot

oo! miten viluinen ja kuitenin lämmin. Sydän asettui taloksi ja kaikki muutkin sanasi vetävät minut kananlihalle.
Ikävä ja uusi koti..

erittäin lämmin ja tunnelmallinen runo.

Kaunis, lämmin ja tunnelmallinen runo.

Tyyni ja kirkas klassinen rakkausruno joka lämmittää lukijaansakin hellällä herkkyydellään.

Koti on siellä missä sydän, hei toihan oli upea teksti! Z*

"Asettui sydämeni taloksi"
Tämä runo tuntuu hyvälle. Siinä on ikävää, joka kuitenkin on niin rakkauden peittelemää, että se ei tunnu pahalle. Jotenkin niin kaunis hetki rakentuu näiden sanojen myötä, että tuntuu vaikealta sanoa mitään. Minä vain kiitän tästä tunteesta, kerron tekstisi vaikuttavan ja toimivan.

Visuaalisesti todella kaunista tekstiä ja kursivoinnit toimivat vallan suBerbonuspiste hienosti. Ja en kykene olla huomioimatta tekstisi ihaNaisen naisen kielikuvia, joilla maalaat ei-kotimaisemasta Sen juurikin Oikean paikan olla ja asettua taloksi syliinsä hänen. Jotta siis tahdoin, koitin ja kovasti yritin sanoa, että runosi Kaukana kotoa oli oikke onnistunut ja lopputuloksena oltiinkin sitten oikeinkin likellä "kotia". Joku viisas, kun on niinkin sanonut, että kotimme on siellä, missä oma sydämemme.

Kjäääh- jotta vähänkö on raisiolaistunut viherkynä;)

Kuin alitajuntani ajatus..kaunista ja tyylikästä runoilua tässä. Huutaa ääneen uudelleen lukemista.

 

Käyttäjän kaikki runot