Naisen suhteutettu teoria

Runoilija Betty Boop

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Citius, Altius, Fortius


nopeammin
muistathan kuitenkin
"ei matka tapa, vaan vauhti"

korkeammalle
maltilla siltikin
sillä tiedäthän
"kun kuuseen kurkottaa voi katajaan kapsahtaa"

voimakkaammin
muista kuitenkin ,
vaikka "luja tahto vie läpi harmaan kiven"
niin joskus se on yksinkertaisempaa vain kiertää.

Selite: 
...leikittelyä sananlaskuilla.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot