Paha olo

Runoilija Yksinäinen_

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2016
Viimeksi paikalla: 26.2.2023 20:37

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.11.1989

 
Se paha olo hiipii rinnastani 
koko kehooni, se täyttää mieleni ja 
ruumiini, se ottaa valtaansa koko kehon.

Minä vain itken, itken
loputtomasti sitä pahaa oloani pois.

Se ei lähde vaikka napsautan sormiani,
se ei palaa ennalleen se entinen minä.

Ei vielä vähään aikaan, ei vielä pitkään aikaan.
Ehkä sinä jonakin päivänä huomaat minun taas
hymyilevän koko sydämestäni. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikenlaiset tunnetilat kuuluvat jokaisen elämään <3
 

Käyttäjän kaikki runot