Tunteeni

Runoilija Yksinäinen_

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2016
Viimeksi paikalla: 26.2.2023 20:37

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.11.1989

 
Ota nämä tunteeni pois, ota nämä pois.
Haluan unohtaa kaiken. Ota pois, tunnnen ihan liikaa, liian paljon,
rakastan liian paljon. En saisi rakastaa tällä tavalla häntä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Miksi et saisi? :>
Kunpa tunteet voisi muuttaa rahaksi, olisit rikas:)
Hyvin tuttu tunne. Tunteille on joskus vaikea mahtaa mitään.
 

Käyttäjän kaikki runot