Menetys

Runoilija Yksinäinen_

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2016
Viimeksi paikalla: 26.2.2023 20:37

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.11.1989

 
Olen jo kauan sitten menettänyt sinut.

Et ole enää se mies jonka otin elämäämme.

Et ole se ihminen joka muisti minua,
joka sanoi rakkaaksi, halaili aamuisin, 
sanoi rakastavansa minua viimeiseksi illalla,
huolehti lapsista, 
kävi meidän kanssa ulkona.


Mihin se MINUN mies on kadonnut,
minun rakkaus ?

Sinusta on tullut mökkihöperö,
ruokaa laittava isä, jonka raajat perässä raahaa.


Sinusta tuli KYLMÄ.
Sinusta tuli julma.
Selite: 
Monta päivää miettinyt olisiko helmompi lähteä, mutta kun en tahtoisi luovuttaa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tie kotiin

 
Olen löytänyt tieni kotiin,
vaikka minun osoitteeni ei ole muuttunut kolmeen vuoteen.
Mutta olen löytänyt ihmisen jonka kanssa tahdon elää koko loppuelämäni.

sinulla on elämän mittaiset runot.

tämä viimeinen kuin huuto hädässä,

jos olisin moralisti sanoisin että annoitko kätesi vai syyttävän sormen kahlein hänelle, ja hänelle miksi pidät kiinni sormestani etkä kädestä,

no koska en ole niin en sano, vaan kehoittaisin teitä yhdessä lukemaan nuo kaikkii runosi niissä aarre.
Toisaalta moni olisi tyytyväinen tuollaiseen mieheen <3
Pysäyttävää pohdintaa. Jospa vastauksen kuulisi jos itseään oikein kuuntelisi..
 

Käyttäjän kaikki runot