Kysymyksiä.

Runoilija Yksinäinen_

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2016
Viimeksi paikalla: 26.2.2023 20:37

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.11.1989

 
Riittääkö usko, riittääkö luottamus
jatkamaan matkaa ?

Tarviiko näitä kyyneliä enää vuodattaa ?

Antaako usko meille vielä
mahdollisuuden jatkaa ?

Riittääkö rakkaus ?

Tulisilla hiilillä kävelemme
toinen itkien, toinen häpeästä.

Silti säälin sinua. 
Ennen kaikkea kysyn miksi ?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Onnensirpaleita on vaikea korjata jos ei löydy oikeita vastauksia silloin ei myös aina rakkauskaan riitä ..
 

Käyttäjän kaikki runot