Tie kotiin

Runoilija Yksinäinen_

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2016
Viimeksi paikalla: 26.2.2023 20:37

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.11.1989

 
Olen löytänyt tieni kotiin,
vaikka minun osoitteeni ei ole muuttunut kolmeen vuoteen.
Mutta olen löytänyt ihmisen jonka kanssa tahdon elää koko loppuelämäni.

Rakastan sinua paljon. 
Selite: 
Kolme vuotta ylä ja alamäet on yhdessä menty ja vielä lupaan että monta tullaan menemäänkin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi tämä oli suloinen. 
Niin. Jännä, että jonkun ihmisen kanssa tulee se olo, että on kotona. Ja toisen ei, vaikka olisi kuinka ok ja ihana tyyppi.

Ja jotkut psykologithan sanoo, että kun tulee toi tuttuuden tunne pitäisi juosta ja lujaa. Että se on merkki siitä, että kumppani muistuttaa omia vanhempia. Eikä se välttämättä ole hyvä juttu. Mutta ota näistä selvä. Kyllä se voi olla hyväkin merkki. Tunnistaa omanlaisensa ihmisen. Ihmisen tärkein tarve on tulla ymmärretyksi kaikilla tasoilla.
Ihana! Paljon onnea! 
Ihanaa, kun on löytänyt oikean rakkaan vierelleen kulkemaan.
 

Käyttäjän kaikki runot