Erityislapseni

Runoilija Yksinäinen_

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2016
Viimeksi paikalla: 26.2.2023 20:37

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.11.1989

 
Sinä olet kuin tiedonjyvä, haluat tietää asioista paljon,
tiedät asioista paljon. 

Olet kuin minun tietotoimistoni vain sillä erolla ettet ole vielä kaikkea oppinut.

Sinä muistat asioita paremmin kuin monet muut.
Olet minun muistini.

Sinulla on paljon unelmia, haaveita tahdon niitä kantaa sinun kanssasi.
Olet päiväni piristys, osaat sanoa ne oikeat sanat oikeaan aikaan.

Hirveän taitava olet piirtämään, se minut onnelliseksi saa.

Pienin askelin yhdessä me voitamme ne haasteet,
teemme sinusta kokonaisen eikä enää niin erityisen.

Päivä päivältä enemmän olen ylpeä siitä että olet minun lapseni.


 
Selite: 
Erityislapsi, erityishaasteet mutta silti niin rakas.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Olitpa osuvasti kirjoittanut
minuakin lähellä olevadta aiheesta
lapsenlapseni on myös erityinen ❤
kauneutta joka solusta tässä
rakkaus kantaa ja ennen kaikkea antaa
Ihana runo omasta lapsesta erityiskyvyillä pidin <3
 

Käyttäjän kaikki runot