Troppi

Runoilija jyskov

Ei lääkettä ole
Tähän kutinaan
Kynsiä
Sitä raapimaan

Syvällä ohimossa
Sisällä lantiossa
Cortexin uumenissa

Suukkosi voi sen poistaa
 
Selite: 
Mitä tähän sanoa?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

No niin, nyt sitten vain suukottelijaa etsimään <3
 

Käyttäjän kaikki runot