Elämää pään päällä/sisällä

Runoilija jyskov

Lepakoita vintillä
Iltahämärissä heräävät
Aamunkoitteessa palaavat

Pakenevat varjoihin
Ripustautuvat koloihin

Ultraääniä kuulon rajalla
Kuin ajatuksia jotka kiusaa

Estäen nukkumasta
Niitä valveilla ei muista

Omalla vintillä 
Lepakot lentävät läpi vuorokauden
Huutaen, karjuen
Ohuilla äänillään

 
Selite: 
?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Varovainen kannattaa olla <3 
 

Käyttäjän kaikki runot