Sisarukset

Runoilija jyskov

Surulla ja rakkaudella
On yhteinen juttu

Kuin veli ja sisko
Käsi kädessä
Kumpikin on toisilleen tuttu

Ruokkien

Lohduttaen

Jotta kumpikaan ei yksin jää

On niillä pesä sydämessä
Viereisissä huoneissa
Joihin ovet ovat aina auki

Sille joka astuu sisään
Ei ole toista ilman toista

Loista
Valo loista
Saat voiman muistoista
Selite: 
Mietteitä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus ja suru todellakin ovat ystäviä keskenään <3 
Kiitos
 

Käyttäjän kaikki runot