Retki

Runoilija jyskov

Auringonlämpö ja kaunis sää
Houkuttaa lähtemään

Pois sisältä
Ulos hasveilemaan

Kadonnutta runoa etsimään

Pilvilinnoista vois sopukan löytää
Sinne rakentaa työpöytää

Aurinkoreellä ylös matkaisin
Joutsenet sen eteen valjastaisi

Elämää pienen hetken löytää
Onnenjetkille katan pöytää
Selite: 
Muokattu vanhasta
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeasti muokattu, varmaan alkuperäinenkin hyvä <3 
 

Käyttäjän kaikki runot