Ajatusvaras

Runoilija jyskov

Olen
Naatin
Kera automaatin

Konsoli varastaa ajatukseni
Selite: 
Peli
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus voi pelata, mutta vähän aikaa vain <3
 

Käyttäjän kaikki runot