Katsoen

Runoilija NarnianKuningatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heitin ajatuksia pilviin.

Satakoon ne lumihiutaleina
hohtavan valkealle hangelle
runon muotoon.



Viikon 39 runoilija.

Lämmin kiitos kaikille äänestäjilleni.
 

Älä odota lähellesi jotain
mikä on jo valmiiksi liian kaukana

Näe eteesi

Vieressäsi on kaikki se minkä yli katsoit eilen
Kaikki se minkä olit valmis unohtamaan tänään

Kauas on vain niin pitkä matka
kuin ajatuksilta vie aikaa mennä itsensä ulottumattomiin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Itsensä kanssa kannattaa olla samalla reviirillä.

Tämä on niin totta joka sana.Kaunis runo

Syvällistä vastakohtaisuutta. Ikuisia totuuksia. Pidän.

Hyvin totta ja hyvin muotoiltu. Pidän.

Itsestäänselvä ja paljon puhuva.

niin todellista ja vahvaa runoilua sinulta

Tämä saa tunkkaisenkin ilmavaksi. Antaa ajatuksille tilaa ja rauhoittaa siten kauniisti mielen. Sieluni sisimpään tämän talletan.

Paras on elää päivän kerrallaan, unelmoiden.
Puhutteleva hieno runo.

Kiitos tästä ajatelmasta.

Niin, kauas on pitkä matka..
myös kaipuuseen...

Taidokkaasti kuvailtu, ettei kannata haikailla sitä mikä on saavuttamatonta vaan keskittyä siihen mikä on tässä ja nyt.
Mukavaa syntymäpäivää ja valoisaa joulua!

Niinpä, sitähän ei useinkaan edes huomaa mikä on ihan vieressä

Arvokkain on usein ihan nenän edessä. Löydän tästä kaksikin runoa. Kolme viimeistä riviä sopii hyvin jo omaksi runoaforismiksi! Hienoa ajatusta kantaa runosi :)

 

Käyttäjän kaikki runot