Yhtenä päivänä

Runoilija NarnianKuningatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heitin ajatuksia pilviin.

Satakoon ne lumihiutaleina
hohtavan valkealle hangelle
runon muotoon.



Viikon 39 runoilija.

Lämmin kiitos kaikille äänestäjilleni.
 

Kauan aikaa sitten
huomasin herääväni joka aamu
samaan vanhaan maailmaan.

Vasta tarpeeksi menetettyäni ymmärsin,
että positiivisessa elämämänasenteessa
asuu suuri viisaus.

Selite: 
Sitä vaan kulkee eteenpäin kuin typerys eikä ymmärrä arvostaa sitä mitä on..ennenkun kaiken menettää..
Kategoria: 
 

Kommentit

Kun ei paljoa toivo, niin aarteita kasaantuu roppakaupalla.

Hyvää syntymäpäivää myös!

Oletpa ymmärtänyt tärkeän viisauden joka vie elämässä eteenpäin! Hieno ja ajatuksia herättävä runo!

 

Käyttäjän kaikki runot