Miehet

Runoilija NarnianKuningatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heitin ajatuksia pilviin.

Satakoon ne lumihiutaleina
hohtavan valkealle hangelle
runon muotoon.



Viikon 39 runoilija.

Lämmin kiitos kaikille äänestäjilleni.
 

Kyllä minä aina toisinaan väittäisin ymmärtäväni miehiä, joskin ensikosketus kyseiseen lajiin on tehtävä ikäänkuin varpaillaan.

Miehet yksinkertaistavat asioita, mikä tekee naisen elämästä lähinnä ongelmallista. Otetaanpa esimerkki: Minulle luumu tai persikka ovat värejä, miehille hedelmiä. Minulle okra ja terra ovat värejä, miehille hedelmiä. Minulle passion on hedelmä, miehille se on seksiä ilman päänsäryn uhkaa.

Jos minä totean surullisen näköisenä kysymykseesi: "mikä sinun on" että "eihän minulla mikään", ei se todellakaan tarkoita sitä, että sinun kuuluu kohauttaa olkapäitä ja sanoa: "okei". Miehen kuuluu tulkita vivahteita, ilmeitä ja olemuksen muutosta. Sisälukutaito naisen kanssa ei ole lainkaan huono asia.

Shoppailu ei ole mikään syy, mihin voit vedota kun haluat oluelle. "Sinäkin olit tyttöjen kanssa shoppaamassa eilen koko päivän". Kävikö sinulla mielessäsi, että saatoin tehdä sen yhteiseksi hyväksi? Kyllähän minä ostin itselleni vaatteita ja meikkejä, mutta juurikin sen takia, että sinä voisit nauttia näkemästäsi. Mitä hyötyä minulle siitä muka on, kun sinä luistat
kaupunkiin kavereittesi kanssa oluelle?

Jos minä kysyn sinulta asioita, ei se aina tarkoita sitä että odotan vastausta. Oikeasti minä en välttämättä kysynyt mitään sanoessani: " Onkohan tässä paidassa aivan liian iso kaula-aukko" Sinun ei tarvitse vastata siihen, että: "Kavereitten mielestä sulla on sairaan hyvät tissit" Helvetti sentään, puhutko sinä kavereittesi kanssa minun tisseistä? Arvosteletko sinä myöskin kavereitten vaimojen ja tyttöystävien tissejä? Missä kohtaa menee hiuksenhieno raja, mikä tulkitaan pettämiseksi? Katso nyt mitä sait aikaan, minulla on paha mieli ja itkettää..

Kuten sanoin, miehet yksikertaistavat asioita aivan liikaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunnustan, tunnustan! Miehet ovat juuri tällaisia, mutta eivät kuitenkaan tarkoita mitään pahaa.

 

Käyttäjän kaikki runot