Naarasleijona

Runoilija NarnianKuningatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heitin ajatuksia pilviin.

Satakoon ne lumihiutaleina
hohtavan valkealle hangelle
runon muotoon.



Viikon 39 runoilija.

Lämmin kiitos kaikille äänestäjilleni.
 

Naisesta tulee naarasleijona kahdesta syystä:

- Puolustaakseen lastaan

- Puolustuksen pettäessä
puolialastoman miehen edessä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin totta on hieno runosi. Hauskaa syntymäpäivää.

parransavuiset
syntymäpäiväterveiset

lyhyestä virsi kaunis...ja niin totta!

Oi kuinka suloisen kauniisti kerrottu, juu meistä naisista tulee noissa tilanteissa naarasleijonia.

eipä ihme, sehän onkin Tartzan

No mutta täähän on totta jokainen sana!

Vahvasti runoiltu ja onnistuin hymyilemäänkin lopussa.
Kissaihmisiä on syytä kunnioittaa, sillä ne osaavat myös langeta heikkoutensa edessä - kynsiään teroittamatta nauttien.

Niin totta, niin totta!
Hiirestäkin voi tulla leijona, naaras sellainen!

Kiitos tästä ajatuksesta!

Aamuisin ihmettely selän takana...tuiki tavallista;)punaisia rakkauden jälkiä...
Kaunista syntymäpäivää:)

Ihastuttavan voimakas runo

tullakseen mies
ei tarvitse syytä

Kyllä niin totta on jokainen sanasi:)
Hyvää syntymäpäivää sekä
Iloista joulua**

totta, lapsiamme puolustamme juuri kuvaamallasi tavalla, ja kyllä tuo toinenkin väittämä on pelkkää faktaa

Voi tämä on niin totta.
Suloistakin :)

no huh...ekan allekirjotan mut toi toinen hmmm =o)

*WAU!!!* Tämä naarasleijona teroittelee kynsiään ja nuoleskelee huuliaan... :) Mahtava ajatus :))

näin se menee;) hieno runo.

Jotain tällaista on tämäkin urosleijona ollut havaitsevinaan. Tässä se viisaus on nyt selkeästi sanottuna.

Todella vahva runo tämä

 

Käyttäjän kaikki runot