Sanoja kaipuusta

Runoilija LISBETTI

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä hänen
kanssaan kuljen.

Vaikka maailmojen
ääriin minä hänen
rinnallaan
matkaani taitan.

Hän on minulle siivet,
hän on minun valoni.

Häntä minä iäti
rakkaudellani kannan.





Nämä sivut on omistettu rakkaalle miehelleni.
Näissä runoissa asuu ääretön rakkauteni häneen, hänen rakkautensa voima.



 

Joskus

tuntuu kuin kaipuuni koskettaisi
tyhjiä seiniä, kulkisin jonnekin
mitä ei koskaan ole ollutkaan.
Ei minulle, oikeasti.

Olkoonkin niin, että se joskus tapahtui,
sillä minä muistan vielä.
Minä muistan.

Ja yhä sen katseen vuoksi,
sen kosketuksen,
olisin minä valmis kaikesta luopumaan.

Ollakseni hetken se yksi ja ainoa,
se kaikista kaikkein, syy olemiseen. Elämään.

Ehkä minä muistan väärin,
ja kuitenkin minä tiedän.
Sen olemassaolon, minä tiedän.

Ja jokaisena päivänä minä kaipaan,
niin kipeästi minä kaipaan.

Selite: 
Joskus voi kaivata lähellekin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot