PerfectWorld

Runoilija LISBETTI

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä hänen
kanssaan kuljen.

Vaikka maailmojen
ääriin minä hänen
rinnallaan
matkaani taitan.

Hän on minulle siivet,
hän on minun valoni.

Häntä minä iäti
rakkaudellani kannan.





Nämä sivut on omistettu rakkaalle miehelleni.
Näissä runoissa asuu ääretön rakkauteni häneen, hänen rakkautensa voima.



 

Tänäänkin,

minä olen hymyjäni myöten
vain Sinulle.

Sillä en minä kauniimpaa tiedä,
ei minulle ole, en muuta kaipaa

kuin Sinun sormesi minun
sormieni lomassa,
syli sylinsä kaltainen – täydellinen.

Ja kun ilta vaipuu yön syleilyyn,
minä ennalta huomista palvon.
Sillä minä tiedän, niin kauan kuin Sinä olet,
niin kauan on huominen tämän päivän kaltainen.

Minulle kaikki, Sinulle.

Selite: 
<i>rakkaus-ajatuksia</i>;*
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista läheisyyttä ja rakkautta huokuu tämä ihana runosi♥

Hellyttäviä sanoja. Kaunista rakkautta tulvillaan.
Kaipausta ihanaa. Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot