Minun sieluni liekki

Runoilija LISBETTI

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä hänen
kanssaan kuljen.

Vaikka maailmojen
ääriin minä hänen
rinnallaan
matkaani taitan.

Hän on minulle siivet,
hän on minun valoni.

Häntä minä iäti
rakkaudellani kannan.





Nämä sivut on omistettu rakkaalle miehelleni.
Näissä runoissa asuu ääretön rakkauteni häneen, hänen rakkautensa voima.



 

Jos minä olisinkin, kaukana.
Tai vaikka vieläkin kauempana.

Muista,
minä olen Sinun,
yksin Sinun minä olen.

Ja niin kuin palaa
pohjoisen taivaalla tulet,
olet Sinä minun sieluni liekki.

Kuljen turvassa, Sinussa,
kuin kotipolkua kulkisin.
Sinun syliisi käperryn,
sydänpaikkaani.

Ja kun tänä iltana käyn
yksin nukkumaan,
minun viimeinen ajatukseni
koskettaa Sinua.

Sinua.

Rakkaudella.

Selite: 
:)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista kieltä rakkaudesta.

AIVAN UPEA!!

Tämä runosi koskettaa niin kauniisti, niin kauniisti toista ihmistä.

Kaunista, turvallinen paikka ... rakkaasi luona ***~~~*** :)

Olipa kuin ajatukseni tänään. Odotusta kaipausta kosketusta hellä. Kaunis ja herkkä runo rakastetulle.***Pidin tästä

Todella kaunis runo! Vahvaa luottamusta ja rakkautta.

Voi miten kaunista. :')

Niin kaunista ja totta - jonk' on turva...

vain rakkaus saa aikaan kertomasi kaltaisen luottamuksen

 

Käyttäjän kaikki runot