Ikuisesti kuulun

Runoilija LISBETTI

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä hänen
kanssaan kuljen.

Vaikka maailmojen
ääriin minä hänen
rinnallaan
matkaani taitan.

Hän on minulle siivet,
hän on minun valoni.

Häntä minä iäti
rakkaudellani kannan.





Nämä sivut on omistettu rakkaalle miehelleni.
Näissä runoissa asuu ääretön rakkauteni häneen, hänen rakkautensa voima.



 

Minä kuulun Sinulle,
yksin Sinun minä olen.

Ja niin kuin tuuli kuljettaa
kuurankukan pakkassuukkona
sen pienen mökin ikkunaan
niin kulkee minun ajatukseni Sinuun

valoksi ja voimaksi.

Enkä minä tahdo kadottaa
yhtäkään niistä hymyistä,
en yhtäkään kyyneltä Sinusta.

Sillä Sinussa on minun paikkani.

Pala taivasta. Kokonainen maailma.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kaunis ja koskettava teksti ***

Aivan liikuttavan kaunis.

Kaunis, niin kaunis on runosi. Pidin paljon.

Kaunis runo rakkaudesta.

Kuulua ikuisesti jollekin...sinä tavoitetta kerrakseen. Hyvin kaunis ja antautuva on tämä sinun rakkausrunosi. Kaunista *huokaa* sen äärellä.

"Sinä"
Isolla alkukirjaimella
Ihanaa

Hyvin kaunis kirjoitus,
"Sillä Sinussa on minun paikkani." <-- kaunista :) :>

Pala taivasta. Saisipa sen.

rakkautta tihkuva kaunis runo, taitavasti kirjoitettu, vahvasti tunnelma lukijaan siirretty

 

Käyttäjän kaikki runot