Amato

Runoilija LISBETTI

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä hänen
kanssaan kuljen.

Vaikka maailmojen
ääriin minä hänen
rinnallaan
matkaani taitan.

Hän on minulle siivet,
hän on minun valoni.

Häntä minä iäti
rakkaudellani kannan.





Nämä sivut on omistettu rakkaalle miehelleni.
Näissä runoissa asuu ääretön rakkauteni häneen, hänen rakkautensa voima.



 

Jokaisena päivänä,
minä palaan Sinua
huokailemaan.

Olemaan Sinulle
vesi, ilma ja maa.

Niin kuin Sinä olet
minulle, iäti pysyt,
kaikkena.

Ja jokaisen illan kajossa
minä piirrän taivaalle
Rakkauden,
Sinun kylkesi kaarteeseen.

Sillä jos minun ihoni osaisi puhua,
se kuiskaisi iäti;

Rakastan, Rakastan, Rakastan.

Selite: 
<i>Ikuisesti</i>
Kategoria: 
 

Kommentit

ja myöskin OIKEIN HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE!

Kaunis runo, jossa voimakas tunne läsnä lukijallekin.

Huoks....... Ihana..... Onnea!!!!

Hyvin kaunis runo joka on täynnä aitoa rakkautta.
Hauskaa syntymäpäivää!!

Runo loppuu lempitangoni nimeen. Aivan ihana :)

Kaunista...Vain sydän osaa puhuu näin:)

Kaunista, rakkaus puhuu... *~

Todella upeasti oot saanut tunteet tähän runoon:)

Todella kaunis ja huikean hieno runo.

Todella kaunista!!!
Uskomattoman lempeä,lämmin runo.

*huokaan* tämän kauniin ja tunteikkaan runosi ääressä...

Todella kaunis runo. Täynnä syvää rakkautta.

 

Käyttäjän kaikki runot