Ristiriitaisuudet

Runoilija 6529eeb5065721978d897189c945afb6

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2015
Viimeksi paikalla: 3.3.2018 11:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Laulaisin sinulle kauneimmat lauluni
jos vain kuulisit sen pienen tiu'un
joka minun ääneäni
sinun lähelläsi helisyttää
 
Viivähdys iholla
ihan pieni hetki sinussa
-
ja sitten katoat taas
 
Sinua ei ole siinä
et näe minua
et tunne
tuntemattomat
 
Kaikki tunteet yhtä aikaa
ylpeys ja pelko

24.10.2015
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot