Liian monimutkaista

Runoilija 6529eeb5065721978d897189c945afb6

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2015
Viimeksi paikalla: 3.3.2018 11:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Laulaisin sinulle kauneimmat lauluni
jos vain kuulisit sen pienen tiu'un
joka minun ääneäni
sinun lähelläsi helisyttää
 
Siellä, missä sinä
odotat minua
ei tunneta aikaisia aamuja
 
Toisen kainaloon voi käpertyä
ja uskoa, ettei tarvitse enempää
Kävelet sokein silmin
Sanot, mitä haluat
 
Siellä, missä sinä
odotat minua
ei uskalleta rakastua
 
Hetkessä elämisen tuskaa
Pullo viinaa
Kun ei kukaan kuitenkaan
tule minua enää pelastamaan

24.10.2015
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot