Välinpitämätön ja niin rakas

Runoilija 6529eeb5065721978d897189c945afb6

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2015
Viimeksi paikalla: 3.3.2018 11:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Laulaisin sinulle kauneimmat lauluni
jos vain kuulisit sen pienen tiu'un
joka minun ääneäni
sinun lähelläsi helisyttää
 
Miltä tuntuu olla kuka vaan
yksi niistä kaikista
jotka ovat sinulle ilmaa
 
Pieninkin hetki
sen sinä saat katoamaan
olemalla sinä
 
Ja taas tulee syksy
minun käpertyessä peittoni alle


25.10.2015
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot