Haavoittuvat sydämet

Runoilija 6529eeb5065721978d897189c945afb6

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2015
Viimeksi paikalla: 3.3.2018 11:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Laulaisin sinulle kauneimmat lauluni
jos vain kuulisit sen pienen tiu'un
joka minun ääneäni
sinun lähelläsi helisyttää
 
Sinä päivänä
kun näen sinut edessäni
haavoittuvana
olet omani
 
Ja silti
ei ole mitään mikä pelottaisi enemmän
kuin sinä
 
Sinun katseesi muuttuminen
kylmäksi, ilmaksi
 
Sillä minä olen haavoittunut
yhtä lailla tästä elämästä
pelännyt merkitsemättömyyttä
 
Ollut yksin
 
En enää

24.10.2015
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo omalla surullisella tavallaan.
 

Käyttäjän kaikki runot