Voisin olla elämäsi kaunein laulu

Runoilija 6529eeb5065721978d897189c945afb6

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2015
Viimeksi paikalla: 3.3.2018 11:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Laulaisin sinulle kauneimmat lauluni
jos vain kuulisit sen pienen tiu'un
joka minun ääneäni
sinun lähelläsi helisyttää
 
Hentoisena seisoo vahva mies
olet silti kaunis
kaikessa kylmyydessäsi
elämä ei ole kohdellut sinua hyvin

Ensimmäinen auringonnousu pitkään aikaan
eikä vieläkään taivas ole kirkas
mitä minä teen sinun kanssasi
ei - mitä minä teen itseni kanssa

Laulaisin sinulle kauneimmat lauluni

jos vain kuulisit sen pienen tiu'un
joka minun ääneäni
sinun lähelläsi helisyttää
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Laulaisitpa minulle. Edes ihan vähäsen...
Kaltoinkohdelluille ei tiu'ut riitäkään, torvisoitto voi mennä perille :)
Ihana
Hyvä runo..tahtoisin lisää :-)
 

Käyttäjän kaikki runot