Hukuin sinuun

Runoilija 6529eeb5065721978d897189c945afb6

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2015
Viimeksi paikalla: 3.3.2018 11:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Laulaisin sinulle kauneimmat lauluni
jos vain kuulisit sen pienen tiu'un
joka minun ääneäni
sinun lähelläsi helisyttää
 
En enää jaksa ajatella

miten sormeni kiipeäisi olkavarttasi ylös
huuleni mykistäisivät suivat huulesi
sydämeni heijaisi läheisyydessäsi
miten väsyneenäkin jaksaisin valvoa 
pientä elämää ihollasi

Koska mikään ei ole niin

vain minun oma ääneni kajahtelee
näissä tyhjissä pilvilinnoissa
joissa kaiku ei vastaa

se on minun ääneni
joka puhuu tästä kipeästä unesta
johon hukuin omaa hölmöyttäni

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

rakastaa toista, joka ei vastaa rakkauteen. Siinä vasta kipeä asia. Kauniisti kuvaat tätä kipua. Pidän
Hieno, loppu tiivistää.
Koskettavasti, tarkkapiirtoisesti kuvaat tunnetilaa.
 

Käyttäjän kaikki runot