Kipuilua tyhjästä

Runoilija 6529eeb5065721978d897189c945afb6

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2015
Viimeksi paikalla: 3.3.2018 11:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Laulaisin sinulle kauneimmat lauluni
jos vain kuulisit sen pienen tiu'un
joka minun ääneäni
sinun lähelläsi helisyttää
 
Kaikki on helpompaa
kun en näe sinua

kun näen

sinun silmäsi seisahtavat omieni syvyyksiin
vieno, ihmeellinen hymy
tutkimaton 
sinä

Kaikki on helpompaa
jos en tuntisi mitään

kun tunnen

sinun selkäsi lämpö jalkojani vasten
tuoksusi kietoutuneena minuun
hetken hipaisussa
sinä

Etkö sinä tiedä, miten kaikki minuun sattuu
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kipeän kaunis.
 

Käyttäjän kaikki runot