Surussa ja rakkaudessa

Runoilija korpijätkä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

- KORPIEN KULKIJA - HAAVEILIJA - MÖKKIHÖPERÖ
*********************************************
SUOSIKIT/ESIKUVAT: VLADIMIR VYSOTSKI, EINO LEINO (runoilijat), TAPIO HEINONEN (musiikki/trubaduuri), ERNESTO "CHE" GUEVARA (vapaustaistelija), SOTIEMME VETERAANIT (taistelivat meille maailman parhaan maan)
********************************************
YKSINKERTAINEN IHMINEN KIRJOITTAA YKSINKERTAISIA RUNOJA.
 

Aamuinen utu peittää alleen
ei riemuja suotu kulkijalleen
vain alta karvaiden kyynelten
tummina tulkkina kasvojen
nähdä voi elämän murheisen
aiheet surun ja rakkauden.

Määränpää hällä on avoin
voi suunnitella monin tavoin
kuitenkin ajatukset kiitää
missähän rakkaansa liitää
tuntoja kullan kaipauksesta
taas surusta ja rakkaudesta.

Kotiinsa tyhjään hän palaa
uskoa huomiseen se valaa
rakkaimpansa häntä halaa
unelmissaan mutta salaa
silti hymy kertoo tulevasta
vain surusta ja rakkaudesta.

Selite: 
Eikun laulua pukkaa :)))
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin on pukannut laulua,
oikein herkän kauniisti. : )

Tummat tunnelmat,
hyvä runo!

Tämä lyö mukavasti tahtia.

Hyvin on pukannut laulua,
oikein herkän kauniisti. : )

Tummat tunnelmat,
hyvä runo!

Tämä lyö mukavasti tahtia.

 

Käyttäjän kaikki runot