Paljonko?

Runoilija korpijätkä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

- KORPIEN KULKIJA - HAAVEILIJA - MÖKKIHÖPERÖ
*********************************************
SUOSIKIT/ESIKUVAT: VLADIMIR VYSOTSKI, EINO LEINO (runoilijat), TAPIO HEINONEN (musiikki/trubaduuri), ERNESTO "CHE" GUEVARA (vapaustaistelija), SOTIEMME VETERAANIT (taistelivat meille maailman parhaan maan)
********************************************
YKSINKERTAINEN IHMINEN KIRJOITTAA YKSINKERTAISIA RUNOJA.
 

Kuinka paljon
sinä tarvitset aikaa?
Vaikka lupasin
antaa koko elämän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

heh :)
kiireisen elämän?
täydellisyyden? (täydellisyys piilee epätäydellisyydessä)

niitäkö on koko elämä?
onko se eri kuin aika?

Niinpä niin... miehekäs näkökanta ;)

Hyviä kysymyksiä herkässä runossasi:)

hieno, pidän!

Kuulostaa kovin tutulle. Hienosti sanottu vähillä sanoilla. :)

 

Käyttäjän kaikki runot