Taika yö

Runoilija korpijätkä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

- KORPIEN KULKIJA - HAAVEILIJA - MÖKKIHÖPERÖ
*********************************************
SUOSIKIT/ESIKUVAT: VLADIMIR VYSOTSKI, EINO LEINO (runoilijat), TAPIO HEINONEN (musiikki/trubaduuri), ERNESTO "CHE" GUEVARA (vapaustaistelija), SOTIEMME VETERAANIT (taistelivat meille maailman parhaan maan)
********************************************
YKSINKERTAINEN IHMINEN KIRJOITTAA YKSINKERTAISIA RUNOJA.
 

Tänä yönä
kaikki taiat toteutuu,
meidän kahden
estomme unhoittuu.
Huulemme
suudelmaksi mukautuu,
vartalomme
kiinni toisiin hakeutuu.

Aivan hiljaa
käteni sinua hyväilee,
kiireettä
vartalossasi etenee.
Rintojasi
kuin kiusaten lähenee,
kumpikin
yhtä aikaa huokaisee.

Yö on aikaa
aamuun on ikuisuus,
mikään ei
vartaloissa ole salaisuus.
Joka kerta
kuin viimeinen tilaisuus,
tämä yö
meidän villi mahdollisuus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aistillinen, kaunis, hieno runo

Kuuma ja aistikasta. Tykkäsin kovasti.

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot