Samoilla apajilla

Runoilija korpijätkä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

- KORPIEN KULKIJA - HAAVEILIJA - MÖKKIHÖPERÖ
*********************************************
SUOSIKIT/ESIKUVAT: VLADIMIR VYSOTSKI, EINO LEINO (runoilijat), TAPIO HEINONEN (musiikki/trubaduuri), ERNESTO "CHE" GUEVARA (vapaustaistelija), SOTIEMME VETERAANIT (taistelivat meille maailman parhaan maan)
********************************************
YKSINKERTAINEN IHMINEN KIRJOITTAA YKSINKERTAISIA RUNOJA.
 

Kontion kanssa samoilla apajilla,
koko suon on värjännyt hilla.
Näistä riittää meille molemmille,
niin ihmisille, kuin eläimille.
Pitkä talvi on meillä edessämme,
nälkä yhteinen ystävämme.
Pakastin apuri parhain ihmisellä,
sinä suuhun ladot kämmenellä.
vuoden päästä tänne palaamme,
sadon keltaisen taas jaamme.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onko otso pistänyt poskeensa koko jätkän, kun ei ole näkynyt? Onnittelu varmuuden vuoksi uudelle elinvuodelle!

Hyvää syntymäpäivää! :)

suloinen, siellä ne möyrii sulassa sovussa vai vuorotellen;

Hukkunut on voimansa löytänyt, kun jo itse Kontion kanssa rinnan tallustaa. Wou !

Voimauttava lukuelämys.

Sama maisema ja toimet miullakin ja miun mesikämmenellä. Ilmoitan vain, että nyt on miun vuoro; häipyköön hatelikkoon siksi ajaksi.

Kivastipa, jännästä näkökulmasta käsin, runoilit.

Voih, kuinka ihana runo
tää luonnonlapsi tykkää
kaks könsikästä siellä..

:)

Mainio Hyvänmielen runo.

Kiva runo, sai hyvälle mielelle. :)
Pidän runon rytmikkyydestä, helppo lukea.
Saatoin kuvitella metsän ja hillameren (vaikka tänä vuonna niitä ei kuulemma paljoa ole).
Onnea.

Mukava, hyvä runo

Molemminpuolinen suvaitsevaisuus runosi tekstissa. Hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot