Etsijä

Runoilija korpijätkä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

- KORPIEN KULKIJA - HAAVEILIJA - MÖKKIHÖPERÖ
*********************************************
SUOSIKIT/ESIKUVAT: VLADIMIR VYSOTSKI, EINO LEINO (runoilijat), TAPIO HEINONEN (musiikki/trubaduuri), ERNESTO "CHE" GUEVARA (vapaustaistelija), SOTIEMME VETERAANIT (taistelivat meille maailman parhaan maan)
********************************************
YKSINKERTAINEN IHMINEN KIRJOITTAA YKSINKERTAISIA RUNOJA.
 

Unohdin
mitä onni on,
tänään
huomasin auringon.
Väistyi
pilvet edestä,
nousi
lumpeet vedestä.

Huomasin
löytäneeni rauhan,
heittäen
pois mustan nauhan.
Antaen
purteni kuljettaa,
kohti
parempaa tulevaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana tunne!

Toiveikasta ja kaunista.

Elämä on etsimistä.
On ihmisiä, jotka eivät sitä tee. Suru, sillä he ovat kovin tylsiä, mielestäni.
Runosi on kaunis, tyyni ja rauhaisa.
On viisautta kunnioittaa Luontoa, iloita pienistä asioista, sillä Onni ei ole kaukana.

Tämmöinen tunne täksikin päiväksi, siis syntymäpäiväksesi!

Mukava, tyytyväinen runo, hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot