Virran viemää

Runoilija korpijätkä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

- KORPIEN KULKIJA - HAAVEILIJA - MÖKKIHÖPERÖ
*********************************************
SUOSIKIT/ESIKUVAT: VLADIMIR VYSOTSKI, EINO LEINO (runoilijat), TAPIO HEINONEN (musiikki/trubaduuri), ERNESTO "CHE" GUEVARA (vapaustaistelija), SOTIEMME VETERAANIT (taistelivat meille maailman parhaan maan)
********************************************
YKSINKERTAINEN IHMINEN KIRJOITTAA YKSINKERTAISIA RUNOJA.
 

Hiljaa vene kulkee
ohi minun laiturini,
kohti suurta unelmaa.
Yö silmänsä sulkee
ja kaunis taivaansini,
veden ylle heijastaa.

Menin aina mukaan
virran voimakkaan,
aaltoihin uhmaten.
Nyt en jaksa enää
menetin rakkaan,
päiviä vain tuhlaten.

Silmin raskain näin
katson huomispäivään,
kohti tuulta ulvovaa.
Vaikka rannalle jäin
yksin helmeä etsimään,
onneni hukkaamaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikean kaunis, herkkä runo, hyvä

Jotain sellaista perinteistä, suomalaista runossasi.

Haikean Kaunis.

Joko tämä on toteutettu sävelin?
Upea tunteiden tulkki laulunakin, oletan.

Jotenkin suomi-iskelmäinen... Tavallinen, mutta kaunis. Olavi Virta voisi hyräillä tällaista.

 

Käyttäjän kaikki runot