Nimetön

Runoilija J E Matias

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä

olen kiitollinen
jokaisesta kommentista,
joita olen teiltä saanut
Tunteitani minä kirjoittamalla puran,
vaikka vieläkin soittaminen ja laulaminen
eniten iloa tuottavat ja pahaa oloa poistavat.

Ja se, mitä mieluiten tehdä haluan,
on soittaa ja laulaa, sekä teille,
että varsinkin teidän kanssanne.
 

Minä luulin

rakastavani pelkäämättä
luottavani kysymättä
hyväksyväni ilman muutoksia

Minä uskoin, että rakkaus on ikuista
että rakkaus kestäisi kaiken

Nyt en enää tiedä
edes sitä
mitä rakkaus on

ja rakastinko tosiaan
silloin kuin sanoin rakastavani

Siispä minä etsin
eksyen yhä uudelleen
suljettujen ovien taa
Odottaen löytäväni
toivoen tuntevani
edes vielä kerran

Ja minä odotan
että vastaani tulisi joku
jonka kanssa kokea ja tuntea sen
mitä on olla

rakastunut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisen kaunis on runosi, täynnä tuttuja tunteita, kysymyksiä ja odotusta.

Monen ajatukset sait runoksi kirjoitettu,rakkaus iskee sillon kun vähemmän odottaa (luulen)Hienosti runoilit siitä.

taitavaa sanojenkäyttöä. tosi hyvä teos :)

Hieno
koskettava
todellinen
laatusanoja vois laittaa
kaikki positiiviset

Pitkä on matka itsestä itseen
saatikka tulevaisuuteen...??
Ehkä vain sekunti rakkauteen

Sitä usein niin luulee,
kun omassa sydämessään
tuntee - rakkauden,
mutta se toinen ehkä ei...
tai edes itse - sittenkään.

Monenmoni miettii samaa monenmonta kertaa. Sie sait sanottua. Kiitos!

Samaa varmaan monet toivovat...minäkin... Rakkauden löytäminen ei tosiaan ole kovin helppoa...kaunis, hieno runo!

hiano runo! vau!

aivan ihastuttava tämä! sitä varmasti moni miettii mitä rakkaus todella on ja mistä sen voi tunnistaa vai voiko laisinkaan.. pidin! :)

 

Käyttäjän kaikki runot