Nimetön

Runoilija J E Matias

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä

olen kiitollinen
jokaisesta kommentista,
joita olen teiltä saanut
Tunteitani minä kirjoittamalla puran,
vaikka vieläkin soittaminen ja laulaminen
eniten iloa tuottavat ja pahaa oloa poistavat.

Ja se, mitä mieluiten tehdä haluan,
on soittaa ja laulaa, sekä teille,
että varsinkin teidän kanssanne.
 

On minua viime aikoina viety,
riepoteltu tunnetilasta toiseen
ilosta,
onnesta
ja rakkaudesta
epäilyksen ja ahdistuksen kautta
jopa suruun
ja takaisin

Kiihtyvällä vauhdilla on asioita tapahtunut
turhankin nopeasti. liian paljon, äkkiä

Elämääni olen minä sivusta seurannut
kuin näytelmää, jossa pääosassa onkin joku muu
tietämättä, mitä seuraava kohtaus tuokaan tullessaan

Ja toisinaan peilistä heijastuvat kasvot,
joita en omikseni tunne

En minä tiedä, mitä tuntea
toivoa tai mihin suuntaan matkaani jatkaa

En vielä, tai en vieläkään
Kun toisinaan tuntuu siltä,
että takana on loistava tulevaisuus
ja edessä tutkimaton tie

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot