Nimetön

Runoilija J E Matias

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä

olen kiitollinen
jokaisesta kommentista,
joita olen teiltä saanut
Tunteitani minä kirjoittamalla puran,
vaikka vieläkin soittaminen ja laulaminen
eniten iloa tuottavat ja pahaa oloa poistavat.

Ja se, mitä mieluiten tehdä haluan,
on soittaa ja laulaa, sekä teille,
että varsinkin teidän kanssanne.
 

Minä olen
ollut hiljaa
pitkän aikaa,

kirjoittamatta

tarkoituksellakin

Yrittäen ymmärtää
itseäni ja elämää

uskaltamatta kunnolla miettiä
haluaisinko sittenkään pysähtyä

Edes silloin, jos siihen tarjoutuisi mahdollisuus

Mutta nyt,
vaikka monta avointa kysymystä,
ratkaisematonta ongelmaa,
päässä pyöriikin
ja tietoisuus siitä
ettei vielä ole lupausten aika,

en minä enää ole hiljaa,
vaikka väsyneenä ehkä pitäisikin

Sisälläni kuplii, kutittelee
ajatus siitä, että joku välittää
ja ehkä enemmänkin,

lämmittää, kihelmöi

ja nostaa karvatkin toisinaan pystyyn

Vaikken vielä tiedä,
mihin se johtaa
tai mitä siitä seuraa

enkä edes sitäkään
uskallanko tunteille antaa sijaa
mahdollisuutta viedä mukanaan

en voi kieltää,

etten tuntisi

sillä silloin en totuutta kertoisi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

On ilo lukea rehellistä ja vilpitöntä, aitoa pohdiskelua runomuodossa....

Loppu oli kuin piste iin päälle.
Mahtavaa,tykkäsin.

Kuplivaa optimismia runossasi.
Tykkään.
:)

...niin,... ja Sydänlämpöiset Syntymäpäiväonnittelut sinulle myös !

Järki ja tunteet
kamppailevat elämän menossa ***
Rehellinen ja kaunis :)

Järjen ja tunteiden taistelua, pysähtyneenäkin elo etenee, joten kirjoittele ja nauti elämästä :)

Tunne siitä, että joku välittää ja sinä hänestä on suuri ilo ja onni. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ !

 

Käyttäjän kaikki runot