Valkea loimu

Runoilija aurora

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.9.2015
Viimeksi paikalla: 22.7.2020 1:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
mitä jos antaisimme
voimin kitketyn kipinän
leimahtaa valkoiseksi tuleksi

mitä jos antaisimme
sen hullun punaisen hurmion
hohkata kuin helvetin

odotan että rohkenet

mutta kai tiedät
mitä suuremmaksi
rovion rakentaa
sitä raivokkaammin
se roihuaa

vai kuvittelitko sinä hölmö
että loimuavan liekin
voisi noin vain kesyttää
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, täytyy odottaa oikeata hetkeä, että saa rakastaa <3
Hyviä havaintoja tässä, tykkäsin kovasti :)
Vaikuttava, ja niin totta. Pidin paljon. 
 

Käyttäjän kaikki runot