Aurinkopoika

Runoilija aurora

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.9.2015
Viimeksi paikalla: 22.7.2020 1:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Mitä on sellainen rakkaus
Joka vihaa niin paljon
En tunne sitä varjoa sinusta
Jonka auringossa toit
Enkä tiedä sinusta

Missä olit kun käteni ojensin
Missä olin, missä olen
On kai vaikea tulla lähelle
Kun on kaukana itsestään
Ei tässä elämässä
Ole mitään varmaa

Näissä mustissa vesissä
Kanssasi kahlasin
Voi kun tietäisin
Epätietoisuus
On kai hitaasti tappavaa
Katseessasi paljon
Ja lähelläsi
Hiljaisuus niin vakavaa
Eikä kukaan ole minua koskenut
Niin kauniisti kuin sinä

Mitä on tämä tyhjyys
Kai antaa voisin mitä vaan
Jotta oppisin tuntemaan
Sitä jää kiinni mihin vaan
Joka saa jotain tuntemaan

Kai täällä jokainen
Etsii mitä tahansa
Ollakseen täysin elossa

Näissä mustissa vesissä
Kanssasi kahlasin
Voi kun tietäisin
Eikä kukaan ole minua koskenut
Niin kauniisti kuin sinä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava laulu, laittaa todellakin miettimään elämän tarkoitusta <3 
 

Käyttäjän kaikki runot